Viorica Dăncilă a vorbit cu pensionarii și le-a povestit că la începutul mandatului nimeni nu ar fi crezut că va rezista. Toți îi dădeau șase luni.

„Daţi-mi măcar nouă luni, sunt femeie”, le-a răspuns Dăncilă. Despre contracandidaţii la prezidenţiale, Dăncilă afirmă că este mai puternică.

„La început mulţi îmi spuneau <după 6 luni vei pleca acasă>. Eu le spuneam <daţi-mi măcar nouă luni, sunt femeie>.

A trecut un an şi şapte luni şi indiferent de furtunile pe care au vrut să le creeze, de minciunile pe care le-au spus, de ameninţări, nu am să mă clintesc nici de acum încolo pentru că ştiu că de partea mea sunt oamenii, pentru că în acest moment nu avem o alternativă care să ajute România”, a spus Dăncilă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Dăncilă: Sunt oameni care au învăţat să conjunge doar verbul a tăia- tăiem pensii, tăiem salarii; este normal că nu înţeleg atunci când există o altă abordare

Citeste si: Caz medical șocant! A născut deși era în moarte cerebrală de trei luni

Viorica Dăncilă afirmă că nu îi este frică de contracandidaţii la prezidenţiale: „Sunt mai puternică decât ei.

Nu voi face niciun pas în spate, pentru că ştiu că atunci vor face un pas înainte.(...) Nu mă voi bate cu contracandidaţii mei, mă voi bate pentru proiectele, pentru ideile mele, pentru programul meu. Nu am să-i jignesc, nu am să răspund jignirilor, nu am să denigrez pe niciunul dintre ei”.

Citeste si: Programul "Litoralul pentru toţi" începe astăzi; turiştii se pot caza la mare plătind între 50 şi 140 de lei pe zi

Citeste si: Germania: 28 de persoane rănite, după prăbuşirea unui perete cu ecrane LED la un concert rap

Despre cei care au protestat sâmbătă Viorica Dăncilă spune că ar trebui să se uite "în ograda proprie".
"Eu cred că trebuie să se uite prima dată în ograda proprie şi pe urmă să se vorbească astfel despre Guvern. Cred că la un moment dat ar trebui legitimaţi. Acest Guvern ar trebui să-i cheme cineva să spună care infractor, pentru ce infractor?(...) Dacă aş fi eu parlamentar, aş iniţia eu un astfel de proiect. Sper să se întâmple acest lucru sau Parlamentul României să adopte un act normativ în care să oprească calomnia şi defăimarea", a declarat prim-ministrul.

VIDEO: Daniel L. Savopol


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si