Scandalul s-a produs sâmbătă, 31 august 2019, în timpul unei petreceri într-un bar din Căpâlna de Jos, arată observator.tv.

Totul a pornit de la faptul că bărbatul l-ar fi chemat pe unul dintre băieți să vorbească cu el, iar tânărul i-a răspuns că dacă vrea să vorbească cu el trebuie să se „deplaseze la masa lui”.

Citeste si: Alertă pentru români. Este cod roşu de vijelii: rafale de peste 130 km/oră în Croaţia

 

Bărbatul a început să-l lovească cu pumnii pe tânăr, iar scandalul a degenerat când rudele agresorului au sărit spre tânăr cu mese, scaune și sticle de bere.

Citeste si: Oficial: Alexandra Măceșanu nu este moartă. Cum poate fi declarat decesul

În ajutorul tânărului rănit a sărit un prieten care, la rândul său, a fost lovit.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Nimeni nu a alertat numărul de urgență 112, însă unul dintre tinerii loviți a depus o plângere.

Drept urmare, poliţiştii au deschis o anchetă pentru loviri sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

 

La data de 2 septembrie 2019, polițiștii Postului de Poliție Cetatea de Baltă au fost sesizați de către un tânăr de 26 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

Citeste si: Cel puţin opt persoane au murit în incendiul produs la o ambarcaţiune în largul coastei de sud a Californiei

„Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, în seara zilei de 31 august 2019, în jurul orei 23.00, în timp ce se afla pe terasa unei stații de carburant din localitatea Căpâlna de Jos, tânărul ar fi fost agresat de 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 45 de ani, toți din comuna Cetatea de Baltă, suferind leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 7- 8 zile de îngrijiri medicale, conform certificatului medico- legal prezentat de victimă.

 

Față de cei 4 agresori, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice", se arată într-un comunicat al IPJ Alba.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si