Scandalul a izbucnit cand tanarul din 23 de ani din localitatea Popesti, judetul Arges, a mers cu prietenii sai intr-un sat vecin. Acolo s-au intalnit cu doi frati de 19, respectiv 24 de ani si s-au luat la cearta.

Motivul: un conflict mai vechi legat de postul de administrator al unei asociatii agricole. La un moment dat, tanarul de 23 de ani a spart geamul masinii unuia dintre frati si, de aici, totul a degenerat.

Cei doi frati si-au chemat in ajutor tatal, care a ajuns intr-un suflet in locul scandalului iar cearta s-a transformat intr-o bataie in toata regula.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Martorii au sunat la 112, iar cand politistii au ajuns la fata locului l-au gasit pe tanarul de 23 de ani inconstient. Victima si alti doi prieteni, care au fost raniti usor, au fost dusi la spitalul din Pitesti.

Dupa o zi in care a stat in coma, tanarul si-a dat ultima suflare, iar agresorii au fost ridicati de politisti.

Reporter: Iti pare rau?

Fiul agresor: Eu l-am aparat pe tata. Nu puteam sa-l vad pe tata mort.

Pe langa tentativa de omor, unul dintre suspecti este cercetat si pentru o alta infractiune: conducerea unui vehicul neinmatriculat si fara a poseda permis de conducere.

Tanarul care a murit era fiul unui consilier local al primariei Popesti. Cei trei suspecti vor ajunge astazi in fata magistratilor, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si