Bărbatul a fost găsit mort în locuinţa sa din oraşul natal, Asker. El a fost unul dintre cei mai de succes biatlonişti norvegieni. A câştigat medaliile de aur la JO de la Nagano, în proba individuală 20 de kilometri, şi cu ştafeta de 4x7,5 kilometri, în 2002, la Salt Lake City şi în 2020, la Vancouver.

Citeste si: Uraganul Dorian pe urmele Statelor Unite. Când va cuprinde țara

În palmaresul său mai figurează două medalii olimpice de argint, cu ştafeta la Nagano şi în proba de sprint 10 kilometri de la Torino, în 2006, şi una de bronz, tot la Torino, la individual 20 de kilometri, plus cinci titluri mondiale, şapte medalii de argint şi patru de bronz la CM.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un manelist celebru a murit la doar 35 de ani. Medicii nu i-au mai putut salva viața

Retras în 2010, el a terminat studiile pentru a deveni inginer, dar a optat pentru o carieră în televiziune, fiind consultant la postul norvegian NRK.

Citeste si: Românul mort la Kabul şi-a sacrificat viaţa pentru a-şi salva colegii! "Atacul a vizat Ambasada României și a ținut câteva ore"

Hanevold era căsătorit şi avea doi copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si