Meciul România-Spania a fost disputat la ora 21.45, pe Arena Națională, acolo unde a fost jucat cu casa închisă. Partida a făcut parte din etapa a V-a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020 (EURO 2020).

Citeste si: Robert Mugabe, care a condus Zimbabwe mai mult de trei decenii, a murit la vârsta de 95 de ani

Spania a fost cea care a deschis scorul, în minutul 27 al partidei, printr-un Pentalty înscris de Ramos. Paco Alcacer a reușit să înscrie în minutul 47, după ce a fost lăsat singur în fața porții.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

România a reușit să trimită mingea în poarta adversă în minutul 60, atunci când Florin Andone a reușit să reducă puțin din diferență. Din nefericire pentru noi, nu a reușit să întoarcă scorul în favoarea noastră.

Citeste si: Mașină de poliție făcută praf pe podul de la Cernavodă. Trafic blocat pe A2

Citeste si: Simona Halep s-a retras de la turneul de la Zhengzhou

Moment de reculegere la meci

Înainte de începerea meciului, UEFA a oferit permisiunea să se țină un moment de reculegere, pentru fostul internațional Luis Enrique, căruia i-a murit fiica, în urmă cu câteva zile.

Echipele de start:
ROMANIA: Tătărușanu- Benzar, Nedelcearu, Chiricheș, Grigore, Toșca, Stanciu, Marin, Deac, Pușcaș, Keșeru.

Rezerve: Ionuţ Radu, Florin Niţă- Adrian Rus, Gheorghe Grozav, Alexandru Maxim, Ianis Hagi, Adrian Constantin Păun, Paul Anton, Mihai Bordeianu, Florin-Bogdan Ştefan, Alexandru Cicâldău, Florin Andone.

SPANIA: Kepa- Navas, Ramos, Llorente, Jordi Alba; Busquets, Saúl, Ceballos, Fabián; Rodrigo, Alcácer.

Rezerve: David de Gea, Pau Lopez- Dani Carvajal, Mario Hermoso, Pablo Sarabia, Thiago Alcantara, Suso, Mikel Oyarzabal, José Gaya, Rodri, Unai Nunez, Daniel Parejo.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si