Christopher Brown, din South Shore, Marea Britanie, părea să aibă tot. Deținătorul unei firme de construcții, bărbatul a sfârșit prin a-și pune lațul de gât, în urma unui război aspru dintre el și fosta soție. La mijloc se afla copilul pe care cei doi îl au împreună.

Citeste si: Tragedie într-o familie din Suceava. Un copil a murit după ce s-a înțepat într-un cui. Mama sa l-a dus la spital însă medicii l-au lăsat să plece acasă

Bărbatul putea să ajungă după gratii

Tatăl a primit interdicție de la tribunal, să o contacteze pe mama fiicei sale. Urma să ajungă în fața magistraților și risca chiar pedeapsa cu închisoarea după ce a încălat acest ordin.

Citeste si: O maimuță periculoasă a ajuns în curtea unei femei din sectorul 5 al Capitalei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nu a mai apucat să ajungă acolo, pe 26 martie a fost găsit mort în locuința părinților. Alături de trupul neînsuflețit, polițiștii au găsit un bilet de adio.

Iubire și dor nemărginit pentru fiica lui

În 2014, Brown a divorțat de femeia alături de care are o fetiță în vârstă de 5 ani. Apropiații au declarat că tânărul devenise foarte agitat, după ce fosta soție nu i-a mai permis să meargă so o viziteze pe copilă.

De Revelion, Brown a postat un mesaj sfâșietor, în care își urla dorul de fiica lui.

Citeste si: Anunț Facebook: „Nu se va mai permite conţinutul despre autovătămare şi sinucidere”

„Un alt an, un alt zâmbet, dar nu pentru mine, pentru o bucată de vreme. Îmi curg lacrimile și pot să îndur încă puțină durere, ca să te văd zâmbind doar puțin. Voi lupta pentru bucuria atingerii tale liniștitoare, suflet lângă suflet, lacrimă lângă lacrimă. La anul, vom zâmbi fără frică. Te iubesc, fetița mea. Tati îți duce dorul foarte mult”, a scris bărbatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si