Jurnalistul italian Rok Xavi, a declarat miercuri seara la un post tv că el îl cunoaște pe Gheorghe Dincă, acesta fiind personaj într-un reportaj făcut de el în urmă cu câțiva ani. Reportajul avea ca temă traficul de carne vie în Italia. J urnalistul de investigaţie Rok Xavi, cel care a făcut reportajul, a fost ulterior și premiat.

”Erau trei rulote la marginea oraşului Bari, în apropiere de stadionul San Nicola.

Se făcea acolo trafic de minori, prostituție. Într-una din ele l-am recunoscut pe Gheorghe Dincă. Aducea femei, copii, acolo. Mai era cu o doamnă din Caracal, în jur de 40-50 de ani, şi făceau trafic de minori acolo, în zona stadionului San Nicola", a declarat Rok Xavi, pentru Romania TV.

Citeste si: Oasele găsite în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă au fost reconstituite de legiști. Corpul Alexandrei Măceșanu, refăcut

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Gheorghe Dinca, rapitorul si ucigasul Alexandrei si Luizei
Gheorghe Dinca, rapitorul si ucigasul Alexandrei si Luizei

Jurmnalistul a dezvăluit că, după difuzarea reportajului, poliția a intrat pe fir și Gheorghe Dincă ar fi fost expulzat din oraș. ”Dincă a primit trei ani interdicţie să mai intre în Bari", a mai spus jurnalistul.

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu tună şi fulgeră, după ce s-a spus că a fost reconstituit scheletul Alexandrei: "INML se joacă cu focul"

Citeste si: Gheorghe Dincă ascundea ceva. Cutia pe care scria ”Pietre” a fost deschisă! Ce s-a găsit înăuntru

Jurnalistul Radu Tudor, despre Gheorghe Dincă: ”Nu există niciun fel de informații în Italia”

Interesant este faptul că în timp ce jurnalistul italian povestesște despre activitatea ilegală a lui Gheorghe Dincă, jurnalistul român Radu Tudor susține că poliția italiană i-ar fi transmis că  nu îl are ăn evidență pe românul, care acum este supranumit ”monstrul din Caracal”, după ce a mărtiurisit că le-a răpit și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luisa Melencu.

„Am contactat poliţia italiană şi, din surse oficiale din poliţia din Italia, nu există niciun fel de informaţii sau date despre Gheorghe Dincă în vreo bază de date în Italia”, a precizat Radu Tudor, citat de antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si