Dacă despre el s-a vorbit, de multe ori, chiar și înainte de tragedia din Caracal, despre soția lui Alexandru Cumpănașu nu au apărut foarte multe informații.

Citeste si: Gheorghe Dincă, dezvăluire cutremurătoare: ”Aveam animale în curte și le hrăneam cu carne și oase!”

Alexandru Cumpanasu

Cei doi s-au căsătorit în toamna anului 2018, iar Simona Cumpănașu – fostă Baltag – a lucrat (în calitate de consilier) pentru… trei premieri ai României.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu tună şi fulgeră, după ce s-a spus că a fost reconstituit scheletul Alexandrei: "INML se joacă cu focul"

Alexandru Cumpanasu

La începutul verii anului 2018, mai precis în luna iunie, Simona Cumpănașu a încercat să ocupe postul de asistent manager în Ministerul Educației Naționale, numai că a obținut doar 60 de puncte și a fost respinsă. Rezultatele au fost afișat în luna iulie, iar candidații admiși au primit 75, respectiv 90 de puncte, potrivit cancan.ro.

Recent, o altă informaţie cutremura cazul Caracal! Potrivit unor surse judiciare, experţii de la INML ar fi reconstituit scheletul Alexandrei Măceşanu din fragmentele osoase găsite în butoiul lui Gheorghe Dincă. Acum, Alexandru Cumpănaşu tună şi fulgeră!

Citeste si: Un jurnalist italian aruncă bomba în cazul Caracal! ”Gheorghe Dincă aducea femei și copii acolo”

"Nu cred că au cum să reconstituie... Atunci când nu ai certitudinea că acele rămăşiţe aparţin unei persoane şi că doar 7 dinţi aparţin, e ca şi cum spui că iei de undeva nişte oase şi din ele formezi...

E imposibil aşa ceva. Ştii cum sunt? Sunt nişte chestiuni mici, nu poţi să vorbeşti de nişte oase sau... Sunt nişte fragmente micuţe, eu am văzut planşele şi eu cred că ăştia de la INML se joacă cu focul. Avocatul nostru va depune un supliment pentru că sunt lucruri nelămurite aici, nu sunt lucruri foarte clare descrise în acel raport... De aceea, din ce mi-a comunicat procurorul general, a şi început ancheta penală la INML.", a declarat Alexandru Cumpănaşu la  România TV.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si