In Muntenia, soarele va straluci pe tot parcursul zilei, iar maximele ajung la 30 de grade in Calarasi, 29 de grade in Pitesti.

In Transilvania, ne bucuram ne vreme calda si cer senin. Se vor inregistra 25 de grade in Brasov, 26 de grade in Sibiu.

In Moldova, se anunta o zi frumoasa de toamna, cu mult soare si vant care adie slab.

Vor fi 29 de grade in Galati, 28 de grade in Iasi.

In Vestul tarii, avem parte de vreme excelenta, cu soare din plin si temperaturi care ajung pana la 27 de grade in Resita, 28 de grade in Arad.

In Oltenia va fi cel mai cald! Avem temperaturi de vara si soare puternic! Se vor inregistra 31 de grade in Craiova, 32 de grade in Turnu Severin.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In Dobrogea, vestile sunt la fel de bune! Si aici vorbim de vreme calda, atmosfera insorita si temperaturi generoase! Mai exact, vor fi 25 de grade in Constanta, 28 la Tulcea.

Citeste si: VIDEO| Vreme caniculară în plină toamnă. Parcurile și târgurile, pline de oameni dornici de distracție

La noapte, vremea incepe sa se strice! Norii se aduna treptat, iar in nord-estul si vestul tarii se anunta ploi, cu tunete si fulgere pe alocuri.

Minimele vor fi mai scazute decat noptile precedente si vor fi cuprinse intre 0 grade in estul Transilvaniei si 17 grade in sud-estul tarii.

In Capitala, avem parte de vreme foarte calda si cer insorit. Se vor inregistra 31 de grade

La noapte, cerul va fi senin, vantul adie slab spre moderat, iar minima scade la 15 grade.

Maine, ne bucuram in continuare de vreme deosebit de calda, iar soarele straluci pe tot parcursul zilei. Maxima urca pana la 32 de grade

La munte, cerul va fi predominant senin in timpul zilei, iar spre seara incep sa se adune norii. In Carpatii Orientali si prin Apuseni sunt anuntate ploi insotite de tunete si fulgere, in special la noapte.

Pe litoral, vremea tine cu cei care inca mai pot da o fuga la malul marii. Va fi o zi cu mult soare si temperaruri in crestere fata de zilele trecute. Se vor inregistra 27 de de grade la Mamaia și tot 27 in Vama Veche.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si