Cele trei femei din Luton au fost atacate in propria locuinta, la ora 10 dimineata. Individul care le loveste violent, apoi le taraste pe podea este, se pare, roman.

Omul s-a dat drept curier, s-a imbracat cu o vesta reflectorizanta si a tinut, la deruta, un colet in mana. Asa a reusit sa patrunda in vila: prima tinta a fost o femeie batrana, pe care o taraste, inconstienta, in bucatarie.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Apoi, nepoata ei de 14 ani are parte de aceeasi soarta.

Speriata de tipete, de la etaj coboara si mama fetei minore, insa e atacata cu pumnii si obligata sa mearga in acelasi colt cu celelalte victime.

Autoritatile din Anglia au banuiala ca atacatorul ar putea fi roman sau bulgar si au dat publicitatii poze cu el.

Barbatul a carei familie a fost atacata a pus la bataie o recompensa de 20 de mii de lire sterline, pentru gasirea infractorului.

Iar informatia a venit rapid: atacatorul este din judetul Braila si, din primele informatii, ar fi fost deja capturat de politistii englezi.

Cat despre proprietarul locuintei sparte- desi doreste sa ramana anonim, a postat pe retelele de socializare o poza cu fiica lui, in varsta de 14 ani, care dupa ce a fost batuta de individ a avut nevoie de spitalizare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si