„Sunt foarte bucuros că poţi să vă anunţ: mi-am depus candidatura pentru încă un mandat de preşedinte al României şi împreună cu documentele mele am depus împreună cu PNL peste două milioane şi 200.000 de semnături ale românilor”, a anunţat preşedintele la ieşirea din sediul BEC.

El a apreciat că este un moment important şi a explicat de ce doreşte să candideze pentru un nou mandat.

Citeste si: Mesajul lui Klaus Iohannis după ce Laura Codruta Kovesi a fost desemnată procuror-șef european

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Toată lumea în aceste zile îşi declară cele mai bune intenţii şi cred că este momentul să spun ce mă motivează pentru a depune candidatura pentru încă un mandat. Este o perioadă complicată pentru România şi este nevoie de o muncă imensă pentru a repara tot ce a stricat PSD în aceşti aproape trei ani”, a apreciat președintele.

Iohannis şi-a depus oficial candidatura pentru un nou mandat

Este nevoie însă de modernizarea României, de spitale moderne, de autostrăzi, de şcoli curate, este nevoie de o administraţie care are în centrul ei cetăţeanul şi nu aparatul funcţionăresc. Toate aceste lucruri trebuie realizate trebuie reclădite şi trebuie să înţelegem cu toţii că acest lucru poate să fie de numit simplu ”România normală”. Ceea ce îmi doresc eu pentru ţara mea pentru România este o Românie normală. asta însemnând instituţii funcţionale, respectarea cu sfinţenie a drepturilor cetăţeneşti.

România normală este o ţară din care tinerii nu mai vor să plece, România normală este ţara în care mulţi dintre cei care au plecat vor să se întoarcă cu drag şi cu speranţă”, a mai spus șeful statului.

„În aceşti ani trebuie să vedem imensa paguba produsă de PSD şi cred că pot să spun acum, la sfârşit de mandat, că am reuşit prin mijloacele constituţionale, prin instrumentele la dispoziţia preşedintelui, să previn foarte multe dintre stricăciunile planificate de PSD. chiar recent am avut o reuşită notabilă foarte frumoasă împreună cu românii, când am reuşit la referendumul din 26 mai împreună cu 6 milioane şi jumătate de români să oprim distrugerea justiţiei planificată şi pusă parţial în operă deja de PSD”, a concluzionat preşedintele.

Citeste si: Iohannis: Sunt foarte multe lucruri de făcut şi de îndreptat după guvernările eşuate ale PSD

Sursa: news.ro

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si