A crescut, a devenit adult, s-a căsătorit şi are şi doi copii. Soţia lui este de asemenea seropozitivă. În timpul căsniciei el a început o relaţie cu o altă fată, care avea atunci 17 ani. A infectat-o şi pe aceasta fără să îi spună ceva. Abia după trei ani fata a aflat că e seropozitivă, scrie aradon.ro.

Citeste si: Un medicament inovator contra cancerului a fost testat cu succes pentru prima dată pe pacienţi

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

“Nu am știut ce înseamnă. Medicul mi-a explicat rezultatul analizelor. Am crezut că pică cerul pe mine. Am spus că aici s-a terminat toată viața mea. Aveam 17 ani când l-am cunoscut și era prima mea relație. Nu am știut că el este bolnav. Ulterior diagnosticului meu am aflat că el este în tratament de mai mulți ani. Cred că m-a îmbolnăvit intenționat. Cred că scopul lui este să îmbolnăvească cât mai multe fete ca să se răzbune, pentru că el nu acceptă că are această boală, și pentru indemnizația pe care o primește de la stat.

Mi-a spus că-mi va face și mie această indemnizație și că va fi pe cardul lui”, a povestit tânăra infectată de bărbat.

Citeste si: Un tanar din Botosani si-a infectat intentionat cu HIV iubita

În faţa instanţei, tânărul a declarat că el le-ar fi spus fetelor, dar ele au acceptat şi şi-au asumat pentru că îl iubeau. Acesta este judecat acum şi urmează să fie pedepsit.

Riscă între 3 şi 10 ani de închisoare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si