Există mai multe asemănări între criminalul din Caracal – Gheorghe Dincă – și pedofilul criminal olandez Johannes Visscher.

Ce au în comun Gheorghe Dincă și pedofilul olandez?

„Sunt mai multe asemănări, având în vedere și reacția autorităților, modul de operare, atât în ceea ce-l privește pe olandez, cât și pe Gheorghe Dincă. Vorbim despre un istoric de-al lor. În primul rând, cei doi sunt criminali, există suspiciuni serioase cu privire la omor.

Ce au în comun Gheorghe Dincă și pedofilul olandez? Ce legătură periculoasă ascund cei doi?

Citeste si: Trafic oprit pe Autostrada Soarelui, sensul către Bucureşti, după ce o maşină a luat foc

Pe de altă parte, amândoi sunt agresori sexuali. Cei doi au fost internați la psihiatrie. Atât fosta logodnică a olandezului a spus că acesta a fost internat la psihiatrie după ce a fost acuzat că ar fi agresat niște minore. Și în cazul lui Gheorghe Dincă vorbim de mai multe internări la psihiatrie”, a spus Georgiana Murgilă, conform antena3.ro

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ce au în comun Gheorghe Dincă și pedofilul olandez? Ce legătură periculoasă ascund cei doi?

Citeste si: Adeverință pentru alcoolici. La o biserică din Satu Mare enoriașii depun jurământ: „Nu bea alcool, decât un litru pe zi! Aşa să-i ajute Dumnezeu"


Pedofilul olandez s-a sinucis

Johannes Visscher a rămas în România timp de trei zile. Este bănuit că, în acest timp, ar fi omorât-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița.

Ajuns în Olanda, acesta s-a sinucis. A intrat intenționat cu mașina într-un camion pe N321, o șosea între Escharen și Grave.

Ce au în comun Gheorghe Dincă și pedofilul olandez? Ce legătură periculoasă ascund cei doi?

Citeste si: Live cutremurător pe Facebook. Pe filmare se aud strigătele de disperare, în timp ce era batjocorită, într-un club

Inițial, poliția a presupus că ar fi fost vorba de un accident, însă în cursul anchetei s-a stabilit că șoferul a vrut să se sinucidă. Coliziunea a fost atât de puternică încât camionul s-a răsturnat pe marginea șoselei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si