Noi detalii au apărut despre accidentul de circulație produs în județul Ialomița, în urma căruia 10 persoane și-au pierdut viața. După ce inițial autoritățile au luat în calcul varianta în care șoferul de tir nu ar fi respectat timpul de odihnă, s-a aflat cât s-a odihnit acesta, de fapt, înainte de a lovi în plin un microbuz în care se aflau navetiști.

Au fost obținute datele tahograf care arată că șoferul de TIR a respectat timpul de odihnă înainte de a se urca la volan.

În aceste condiții ieste din calcul varianta în care bărbatul ar fi produs accidentul de circulație din cauza oboselii.

„Marți 01.10 are 18 ore de odihnă. Miercuri 02.10 are 14 ore de odihnă. Joi conduce 8h și 49 min apoi se odihnește 18 ore până la plecarea în cursă din Tg Jiu. Conduce de la ora 15:50 (vineri.04.10) până la ora 00:30 (sâmbătă 05.10) cu o pauză de 1h și 15 min la ora 21:00.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sâmbătă la de la ora 00:30 staționează 2h 45 și min, ulterior plecând în cursă (la ora 03:15). Se observă o staționare de câteva minute la ora 04:30, cu 15 minute înainte de producerea evenimentului rutier. Menționăm că la momentul impactului autotractorul avea o viteză înregistrată de aparatul tahograf de 58 km/h”,  au precizat surse apropiate anchetei, relatează știripesurse.ro.

Citeste si: Larry Junstrom, membru fondator al trupei Lynyrd Skynyrd, a murit!

Citeste si: Veste NEAȘTEPTATĂ pentru milioane de români! SALARIUL MINIM, majorat substanţial!

Citeste si: Ultima oră! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă! Poate scăpa de arest!

În urma accidentului de circulație din județul Ialomița și-au pierdut viața 10 persoane, iar alte 7 au fost transportate la spital. Cea mai tânără dintre victime avea 22 de ani și mergea la muncă în momentul în care s-a produs accidentul. Alexandra urma să obțină permisul de conducere și să își cumpere o mașină, pentru a nu mai fi nevoită să meargă la București cu microbuzul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si