Săptămâna trecută, specialiștii profileri de la FBI au mers la Spitalul Peninteciar Jilava, pentru a realiza profilul lui Gheorghe Dincă. Conform surselor din anchetă, aceștia au analizat ore de înregistrări cu Gheorghe Dincă, realizate în timpul perchezițiilor de la casa lui din Caracal. Au fost analizate și filmările din timpul reconstituirii celor două presupuse crime.

FBI-ul i-a conturat profilul lui Gheorghe Dincă. Expertiza a durat două zile

Citeste si: Diagnosticul greșit al medicilor a costat-o viața pe o fetiță de 8 ani

Expertiza a durat două zile

Marți dimineață, Dincă a fost dus la INML, pentru a i se realiza expertiza psihiatrică. În jur de patru ore a stat suspectul în fața comisiei. Acum, urmează ca experții să tragă concluziile și să determine dacă Gheorghe Dincă suferă de vreo boală psihică și dacă a avut sau nu discernământ în momentul când a comis cele două crime, arată spynews.ro.

Dincă a fost internat în trecut la Spitalul din Slatina, pe secția de psihiatrie. A primit atunci diagnosticul de „tulburări organice de personalitate și de comportament datorită unei boli, vătămări sau disfuncții cerebrale”.

FBI-ul i-a conturat profilul lui Gheorghe Dincă

FBI-ul i-a conturat profilul lui Gheorghe Dincă. Expertiza a durat două zile

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Monica Melencu a povestit cum își trecea ficele granița ilegal

În urma expertizei, două scenarii se pot întâmpla:

Se poate constata că Dincă nu a avut discernământ atunci când a comis crimele.

În această situație, criminalul din Caracal ar putea scăpa de închisoare și ar putea fi închis într-o secție de psihiatrie.

Se poate constata că Dincă a avut discernământ, caz în care criminalul riscă închisoare pe viață.

Citeste si: Ultima oră! Ce se întâmplă cu Gheorghe Dincă! Poate scăpa de arest!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si