Alexandru Cumpănașu plătește bani frumoși pentru ”voluntarii” din campanie, sau cel puțin așa reiese din zecile de mesaje postate pe rețeaua de socializare de susținătorii acestuia. De câteva zile, Facebook a fost umplut cu mesaje atribuite lui Alexandru Cumpănașu în care susținătorii lui sunt invitați gratuit la București, astăzi, la ora 14:00, pentru ”o sesiune de instruire”. Toate costurile sunt acoperite, se lucrează cu contract iar avansul este de 500 lei- susțin cei care au postat mesajele.

”Dragi ”cumpănași”, am fost informații direct de la Domnul Alexandru Cumpănașu!!! Se face contract. Săptămânal cu avans de 500 ron. Vin la București sâmbătă, la ora 14:00, la hotel Caro. Acolo va avea loc o sesiune de instruire. De acolo vor pleca direct cu autocarul, deci să aibă la ei bagajul. Cazare și masa le asigurăm noi!!!”, se arată în mesajele distribuite masiv pe Facebook.

Cumpănașu nu a anunțat nimic oficial

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Simona Cumpănaşu a devenit generoasă după ce soţul ei a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale!

Despre ce este vorba? Despre distribuitori de pliante electorale în țară, pe perioada campaniei electorale: 12.10- 08.11. ”Salariul atractiv”, se mai arată în mesajele ”share-uite” pe Facebook. Un detaliu foarte important este că Alexandru Cumpănașu nu a anunțat pe contul lui de socializare informații despre presupusa întâlnire cu susținătorii săi, cu atât mai puțin despre sume de bani.

În general, astfel de mesaje sunt distribuite în circuit închis în cadrul partidelor iar formațiunile politice mari recrutează distribuitori din pliante direct din rândul ”aripilor tinere” din fiecare județ în parte pe bază de voluntariat.

O astfel de campanie ar necesita un efort financiar enorm din partea unui candidat independent, fie el și unul care a câștigat bani frumoși din contractele cu statul român. Alexandru Cumpănașu a intrat în campanie cu un discurs puternic anti-sistem, bazat pe corupția din structurile de forță ale statului, sprijinit de cazul Caracal unde este implicat prin faptul că este unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si