De o săptămâna, situația este tensionată rău la Astra Giurgiu. Dan Alexa pare greu de demis de la Astra, deși echipă giurgiuveană are un nou tehnician principal. De altfel, într-un comunicat de presă, șefii echipei au anunțat că i-au suspendat contractul lui Alexa și că negociază în continuare termenii rezilierii, mai mult, au anunțat și un alt tehnician.

Alexa, demis printr-un comunicat surprinzător

"Antrenorul Dan Alexa a acceptat suspendarea angajamentului sau cu clubul nostru, pentru o perioadă de timp, în care se vor continuă discuțiile cu acesta pentru rezilierea înțelegerii.

Astăzi, lotul Astrei a plecat într-un cantonament centralizat la Curtea de Argeș, unde echipă va stă până duminică, alături de noul antrenor al echipei noastre, Bogdan Andone, care urmează să semneze un angajament cu obiectiv imediat calificarea în play-off”, au anunțat oficialii giurgiuveni în urmă cu câteva zile.

Citeste si: S-a dus norocul lui Laurenţiu Reghecampf după ce Anamaria Prodan a plecat din Dubai! Antrenorul a ajuns în zona retrogradării!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Anamaria Prodan a dezvăluit pentru prima dată ce i-a spus Alexa, chiar înainte să îl lovească

Citeste si: VIDEO| Crimele din Caracal: Polițiștii s-au bazat pe interlopii din Olt

Dan Alexa este în scandal cu șefii de la Astra! ” Antrenorii din România sunt batjocoriți!”   

Pe de altă parte, Dan Alexa are o altă părere și pare că nu vrea să renunțe la clauza de reziliere pe care o are în contract, în valoare de 150 de mii de euro!

Mai mult, Dan Alexa este în scandal cu șefii de la Astra, și a spus tot ce avea pe suflet și nu de acum, ci de mai multă vreme, de când el stă numai în tensiune. ”E o bătaie de joc! Antrenorii din România sunt batjocoriți! Mulți stau cu capul jos și au ajuns să plece la comanda patronului. Renunță la bani și la munca lor când vrea patronul. Eu am pus prea mult suflet și respect prea mult munca pentru a face asta. Nu pot fi bătaia de joc a patronilor. Probabil că se caută motiva pentru a mă da afară. Motive sportive nu sunt. Se va spune că am barbă sau că m-a bătut o femeie”, a declarat Dan Alexa la TV Digi Sport. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si