Acum un an, Iulian Duică, 61 de ani, a fost părăsit de soție. Leana a plecat din Brătășani, Teleorman, în alt sat, după un alt bărbat. Împreună cu mama, a plecat doar fiica mai mare, Laura, 18 ani.

Acasă au rămas ceilalți opt copii ai familiei. Patru dintre ei sunt ai lui Iulian: Elena, 9 ani, Alexandra, 8 ani, Cătălin, 5 ani, și Andreea, 2 ani și jumătate.

Patru copii sunt doar ai fostei soții: Marcel, 17 ani, Mihaela, 16 ani, Florică, 14 ani, Georgică, 11 ani. Nici unul dintre ei nu dorește să stea cu mama.

„Am învățat zidărie la vârsta mea” Tatăl, nea Milică, așa cum i se spune în sat, a lucrat ca mecanic auto pe utilaje de terasament, excavatoare, buldozere. Din cauza meseriei, spune el, nu a apucat să-și întemeieze un cămin.

A colindat țara din șantier în șantier. Până când s-a îmbolnăvit. Medicii i-au descoperit mai multe artere blocate, l-au operat de mai multe ori. Acum ia tratament, nu are voie să facă efort, mai ales să meargă mult pe jos. Primește o pensie de boală, de 704 lei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Bărbat care a lucrat pentru pelicula "The Lord of The Rings", crimă teribilă. Și-a ucis părinții pentru că nu au avut grijă de câine

Citeste si: VIDEO| Noi detalii HALUCINANTE în cazul Caracal. Audieri pe bandă rulantă

Citeste si: Fiica lui Gigi Becali, declarație după nuntă: "Nu vreau să ne mai comande tata și acum"

La 50 de ani, nea Milică a întâlnit-o pe Leana, o femeie din sat. “Avea cinci copii, știam că o duce greu. La început, eram doar prieteni, ne vizitam, apoi, într-o seară, am băut împreună o sticlă de vin și asta a fost. Așa s-a născut Elena”.

Nașterea fetiței a schimbat totul. Nea Milică și-a luat în serios rolul de tată. Leana nu locuia cu el, locuia cu ceilalți copii ai ei în casa unor rude. “Îi trimiteam lemne, îi dădeam oale cu mâncare, să-i hrănească pe copii, bani, când îmi cerea. Dar nu puteam să o las să stea cu fetița mică în casă străină. I-am adus pe toți la mine”, spune bărbatul.

Omul nu regretă decizia luată atunci. Copiii Leanei sunt cuminți, harnici și isteți. Pe lume, au mai venit Alexandra, Cătălin și Andreea. Lui nea Milică i s-a umplut casa bătrânească, moștenită de la părinți. Leana însă a decis să plece și să-și lase copiii în urmă.

Citește continuarea poveștii aici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si