Polițiștii au instituit filtre pe toate drumurile din județ, tânăra fiind căutată de către toate structurile de poliție.

Citeste si: Laura Codruța Kovesi, numită în funcția de procuror șef european de Consiliul Uniunii Europene

Citeste si: Ministrul Sănătății anunț de ultimă oră: „Noi medicamente inovative au fost introduse în lista medicamentelor compensate și gratuite pentru pacienți”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Anunțul făcut de Andreea Mantea în gala Puterea Dragostei: "Va fi descalificată fără posibilitatea de a reveni"

„La data de 14.10.2019, IPJ Olt a fost sesizat de o persoană de sex feminin(nu se cunoaște numărul de telefon) despre faptul că este sechestrată, fără a oferi alte detalii. Apelul a durat aproximativ 20 de secunde. În acest moment, se fac verificări pentru identificarea apelantei. Facem apel la cetățeni să acorde sprijin polițiștilor aflați în teren”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Din primele informații ar fi vorba de o tânără din Capitală, răpită de un băiat tot din zona București-Ilfov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si