Mădălina Mezei a confirmat pentru pentru Ştirile Kanal D că Răzvan Cuc în persoană i-a cerut să reţină toate avioanele TAROM la sol în ziua în care s-a votat moţiunea în Parlament. Mezei spune că a refuzat şi ulterior a fost demisă, motiv pentru care este hotărâtă să-l dea în judecată pe Ministrul Transporturilor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Răzvan Cuc a comentat această informaţia pe pagina sa de Facebook. Ministrulsusţine că e vorba de "minciuni aruncate pe piaţă", după ce a luat decizia de a o da afară de la conducerea TAROM pe Mădălina Mezei.

Decizia de demitere a Mădălinei Mezei este cel puţin ciudată în condiţiile în care s-a spus că are o relaţie de prietenie cu Viorica Dăncilă şi în acest fel a ajuns să ocupe această funcţie importantă.

Mai mult, în momentul în care a fost numită, acum câteva luni, TAROM a renunţat la 2 procese, unul împotriva ei si altul împotriva soţului, pentru pagube aduse companiei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si