Ranile adanci sunt dovezi ale unei batai cumplite pe care copilele de 6, 8 si 11 ani au incasat-o de la tatal lor. Barbatul le-a plesnit cu toata forta peste maini si peste picioare cu biciul folosit la indrumatul vitelor si chiar daca au trecut prin chinuri groaznice, fetele n-au suflat o vorba.

De teama, a tacut- zile la rand- si mama pana cand secretul odios al familiei a fost descoperit de reprezentanţii unei asociaţii de binefacere din Danemarca.

Printre copiii pe care au vrut sa ii duca intr-o tabara de vara s-au aflat si fetele batute.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Pădurar bătut crunt de hoții de lemne: „Nu se lasă până nu mă omoară”

Ingroziti de ce au auzit de la ele, strainii au anuntat politia. Tatal a fost ridicat imediat de-acasa si dus in arest.

Judecatorii nu i-au aratat mila. Dupa cateva luni de procese, l-au condamnat la 14 ani si 6 luni de inchisoare. Pedeapsa a primit-o pentru ca si-a batut copiii si i-a amenintat.

In acelasi timp, barbatul a fost decazut din drepturile parintesti, nu mai are voie sa se apropie de fete si trebuie sa le plateasca daune morale in valoare de 90 000 de lei.

Cat despre mama şi cele trei fete, au fost internate într-un centru maternal din Alba Iulia.

Citeste si: Două neveste din Arad şi-au bătut bărbaţii şi nu mai au voie să se apropie de ei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si