Incidentul deosebit de grav a avut loc aseara intr-una din salile de cinema ale unui mall din Timisoara. In timp ce pe marele ecran rula proiectia „Pisica Verde”, actorul prinicipal, care se afla printre spectatori i-a atras atentia unui barbat ca este zgomotos si derajeaza publicul.

Enervat că i s- a făcut observație, individul a scos un cutit și l-a înjunghiat atat pe actor cat si pe un amic de-al sau.

Citeste si: Atac sângeros într-un cinematograf! Doi tineri au fost înjunghiați!

TATAL UNEIA DINTRE VICTIME: A pus (agresorul, n.r.) luminițe pe spectatori, a început să înjure în sală că e un film XXX că nu își merită banii. Copilul meu cu spirit civic mai dezvoltat i-a spus: "măi omule vrem și noi să vedem filmul și noi am plătit bani ca și tine. A luat rucsacul, a scos cuțitul și a spus „Sunt psihopat, vă omor”.

Speriati spectatorii aflati in sala de cinema au sunat imediat la 112.

Primele imagini cu bărbatul care a înjunghiat doi tineri în sala de cinema. Mărturia unei victime

La fata locului au venit atat politistii cat si un echipaj de la salvare care i-a preluat pe cei doi raniti.

Prietenul actorului a scapat cu rani mai usoare si nu a vut nevoie de spitalizare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Victima: Am fost injunghiat, atat tot.

Reporter: V-ati cerat?De la ce a pornit?

Victima: Pur si simplu a inceput sa comenteze fimul si dupaia a scos cutitul.

Reporter: Unde te-a lovit?

Victima: La genunchi si la cot, pe prietenul meu, la mana.

Actorul injunghiat a ramas peste noapte la spital, sub supravegherea medicilor.

Citeste si: VIDEO| Fiul lui Sile Cămătaru, căutat în toată România, după ce a înjunghiat un bărbat care îi lovise iubita

GAVRILA POPA, MEDIC REZIDENT UPU TIMISOARA: Un pacient in varsta de 22 de ani a fost prezentat in camera de urgenta, stabil hemodinamic, cu douoa plagi la nivelul membrului superior stang si la nivelul genunchiului drept fara alte acuze.

Agresorul, un barbat de 36 de ani a fost retinut de oamenii legii pentru 24 de ore pentru infractiunea de loviri si alte violente, Astazi, acesta va fi dus in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si