De altfel, în telefonul unui vecin, Gheorghe  Dincă apare trecut cu porecla lui, Popicu, iar numărul lui este 0722.841.235. Ei bine, asta se întâmpla la începutul lunii august, la scurt timp după răpirea Alexandrei Măceșanu și arestarea lui Gheorghe Dincă.

Acum, numărul de telefon a devenit viral pe grupurile de oameni care discută despre cazul Caracal, despre disparița fetelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. Oamenii susțin că au și sunat de numeroase ori la respectivul număr, care însă acum e închis, pentru că ar fi fost dezactivat, spun unii.

Citeste si: ”Luiza a fost văzută în Italia. Avea ochii roșii, era drogată”- Cine spune amănunte explozive în cazul Caracal!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Gheorghe Dincă a depus plângere împotriva polițiștilor! Tonel Pop, avocatul familiei Melencu a luat foc: „Dincă e boierul acestei anchete și procurorii îi cântă în strună”

Gheorghe Dincă dăduse anunț matrimonial! Căuta o femeie cu care să călătorească prin țară

Însă, tot pe aceleași grupuri în care se discută despre ”cazul Caracal” a mai apărut o poză a unui anunț, care pare a fi unul matrimonial, și unde este folosit același număr de telefon care i-a aparținut lui Gheorghe Dincă.

”Doresc să cunosc o persoană de sex feminin serioasă și fără obligații să locuiască cu mine și să ne mutăm la munte. Sunt pensionat de curând și doresc să-mi petrec restul vieții lângă o doamnă gospodină.  Dețin autoturism și mi-ar place să călătorim prin țară. Locuiesc la casă în Caracal”, scrie în anunțul în care apare numărul de telefon 0722.841.235 și care foarte probabil a fost lipit prin diverse zone din oraș.

Oamenii spun că de fapt acesta era un mod prin care Gheorghe Dincă racola fete și femei pe care apoi le trimitea ”la produs” în străinătate, așa cum ar fi procedat și cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. 

Citeste si: O femeie povestește că a dat nas în nas cu Luiza „Am văzut-o în Italia! Mi-a spus că Alexandra este cu ea”

Gheorghe Dincă, ”monstrul din Caracal”, a fost ridicat de polițiști, la finalul lunii iulie, din casa lui din Caracal, după ce Alexandra Măceșanu, tânăra răpită de acesta, a reușit să sune la 112. La scurt timp după ce a fost arestat, Gheorghe Dincă a recunoscut că a omorât-o atât pe Alexandra Măceșanu, cât și pe Luiza Melencu, o fata de 18 ani, pe care bărbatul o răpise în luna aprilie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si