Licitaţiile la tronsonul respectiv au început în 2008, iar lucrările în 2012. Termenul de finalizare era programat pentru decembrie 2019, cu o întârziere de 4 ani faţă de data iniţială.

Miercuri, în cadrul audierilor din Parlament, Bode a precizat că finalizarea acestui proiect în acest an nu este posibilă.

Citeste si: Povestea incredibilă a unui tânăr care a slăbit 60 de kilograme în doar 11 luni! Suferea de obezitate morbida, dar Lygia Alexandrescu, specialista în nutriție kfetele.ro, l-a învățat ce să facă

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: CTP, atac dureros la Simona Halep: ”O să râdeţi, dar... ”

Citeste si: Ultimul omagiu pentru Mihai Constantinescu. Trupul artistului a fost depus la Biserica Sfânta Parascheva

”Îmi asumăm finalizarea tronsonului Drumul Taberei- Eroilor. Însă, din păcate, la cum arată situaţia acum, acest proiect nu va putea fi recepţionat în 2019", a spus Lucian Bode.

El a subliniat că, printre obiectivele majore în domeniul transporturilor, asumate şi de el, se numără autostrăzile Sibiu-Piteşti şi Comarnic-Braşov.

În plus, Bode şi-a propus modernizarea Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), dar şi redresarea companiei Tarom.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si