Unul dintre copii le-a povestit părinților că dascălul lui de cultură civică s-ar fi așezat în genunchi și i-ar fi zis micuțului că îl iubește. Atunci când elevul nu i-a răspuns, profesorul l-ar fi amenințat că îi va da nota doi.

Unui alt elev care a cerut să meargă la toaletă i-ar fi spus că îl lasă doar dacă îl pupă pe gură.

CONSTANTIN ANA- PRIMARUL LOCAITATII: Am informații că unul dintre proesori mai nou apărut în oraș, un profesor de 29 de ani, are un comportament cel puțin indecent cu copiii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Imaginile tragediei la liceul din Mangalia, unde învăța Ștefania, eleva care s-a aruncat în gol seara trecută. Lacrimi și regrete

Profesorul predă în mai multe școli din județul Dâmbovița. Părinții din toate unitățile de învățământ s-au plâns de comportamentul cadrului didactic.

CRISTINA STROE- INSPECTOR GENERAL IȘJ DÂMBOVIȚA: Scoala s-a autosesizat si verifica toate camerele de supraveghere care exista in interiorul scolii, au planificat pentru maine intalniri cu parintii, cu toti elevii.

În timp ce colegii profesorului nu îl cred în stare de așa ceva, mulți părinți din Pucioasa spun că micuții lor nu ar mai fi în siguranță la școală.

Polițiștii s-au sesizat și ei din oficiu și îl cercetează acum pe dascălul acuzat de purtare nepotrivită față de elevi.

Pentru început, profesorul ar putea fi dat afară din învățământ.

Citeste si: Fată de 14 ani găsită plină de sânge, pe o stradă din Pucioasa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si