CV Tudor a lăsat moștenire sute de scrieri, poezii, dar și două publicații și o editură, de care se îngrijesc cele două fiice ale sale, Lidia și Jeni.

La finalul lunii noiembrie, când marele poet ar fi trebuit să împinească 70 de ani, fetele lui și apropiați ai celui supranumit ”Tribunul” vor organiza un eveniment în memoria acestuia, iar foarte curând va fi editată și o nouă carte cu poezii ale lui Vadim Tudor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Recent, într-o emisiune tv, Lidia Vadim a adus Biblia pe care tatăl său o purta mereu cu el și a făcut o mărturisire despre fascinația pentru Îngeri a lui Vadim Tudor, de care puțini știau.

”Avea în pregătire o teză de doctorat pe tema Îngerilor. În Biblia pe care o avea tot timpul la el sunt subliniate multe pasaje, în dreptul unora scrie ”pentru Teza cu îngeri”, a dezvăluit Lidia Vadim, fata cea mare a celui supranumit ”Tribunul”.

Citeste si: Corneliu Vadim Tudor a sfătuit-o pe Bianca Drăguşanu să îşi scoată silicoanele: “N-are nevoie. E o fată naturală”

Citeste si: A fost vandalizat mormântul lui Corneliu Vadim Tudor din cimitirul Ghencea? Vezi ce a dispărut de la locul de veci al politicianului! FOTO

Câinii lui Vadim Tudor s-au îmbolnăvit și au murit la scurt timp după stăpânul lor

Fiicele lui Vadim au vorbit acum și despre ce s-a întâmplat cu animăluțele atât de iubite de poet. Câinele preferat al lui CV Tudor, cel care stătea în pat cu el, a murit la doar o lună distanță de stăpânul ei.

”Unii câini au murit subit, neavând nicio boală. De exemplu, Păpuşa, care stătea cu el în pat, la o lună după ce el a murit, a făcut cancer şi a murit şi ea.La fel Ţiţo, dalmaţianca, tot aşa, era foarte bine, a venit de afară şi, după o oră, când m-am dus la ea să văd ce face, era moartă. Adică aşa, nici nu ne-am dat seama de ce şi cum s-a întâmplat. Şi au mai fost. Cel puţin, în primul an, ne-au murit cam 6 câini, unul după altul, nu făceam faţă, pur şi simplu”, au povestit surorile Vadim despre ”blestemul” care pare că i-a lovit pe câini după moartea stăpânului lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si