Într-o filmare care a adunat aproape un milion de vizualizări pe Youtube, se observă ce reacție incredibilă are o femeie în timpul unei rugăciuni a părintelui Ciprian Grădinaru. Filmarea este realizată acum doi ani, iar femeia care participă la slujbă și se află lângă părintele Ciprian are reacția unui om posedat, scoțând cuvinte fără sens în timp ce preotul spune rugăciunea.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mai mult, părintele Ciprian Grădinaru este duhovnicul multor personalități din spațiul public, pe lângă diverși artiști fiind omul de încredere și al Laurei Codruței Koveși, așa cum a povestit chiar patronul FCSB.  “Eu sunt prieten bun cu duhovnicul ei, are duhovnic, părintele Ciprian. Am zis, ca om, din spovedanie, ce fel de om e? A zis că e un om deosebit, mergea şi la Piatra Neamţ şi se spovedea, ţine toate posturile. Eu o iubesc pe Codruţa creştina, care se spovedeşte. Ca şef DNA, normal că mai face greşeli. E o femeie credincioasă!”, a dezvăluit Becali.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si