Prima apariţie publică a fiului lui Andrei Pleşu s-a petrecut acum câteva zile. În aprilie, Mihai a fost săltat de mascaţi, fiind suspectat că vindea droguri la petreceri. Ulterior, fiul filozofului a fost eliberat şi pus sub control judiciar. Conducător al unei galerii de artă, Mihai Pleşu are şi un hobby, tirul cu arcul, pe care îl practică de câţiva ani, participând la concursuri, atât în ţară, cât şi în străinătate.

( citeşte amintirile lui Andrei Pleşu despre perioada în care era copil

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Fiul lui Andrei Pleşu vrea să plece din România după ce a fost acuzat că face trafic de droguri: “Mi-am pierdut serviciul, siguranța și credința în această țară”

Prima apariţie publică a fiului lui Andrei Pleşu: “Mă trezesc ridicat de jandarmi în toiul nopții"  

Zilele trecute, el s-a înscris la un concurs organizat în curtea interioară a Hanului lui Manuc, Cupa „Şerban Cantacuzino”, la care participanţii au venit îmbrăcaţi în costume de epocă.

La fel a procedat şi Mihai, care a purtat o cămaşă şi un veston inspirate din ţinutele din secolui XIX, iar în cap şi-a pus o căciulă din lână de oaie. Într-un text de pe blogul său, Mihai Pleşu a rememorat momentele cumplite prin care a trecut şi a relatat că acestea nu s-au încheiat.  “Mă trezesc ridicat de jandarmi în toiul nopții sub acuza de trafic de droguri de mare risc.
Echipă de jandarmi a bătut la ușă că să nu deranjeze după care m-au trântit pe jos și mi-au pus pistoalele la tâmplă.”
, a scris Mihai.

Prima apariţie publică a fiului lui Andrei Pleşu: "Am petrecut o noapte în arest fără acces la telefon" 

„A urmat percheziția și primul drum la Iași unde am petrecut o noapte în arest fără acces la telefon sau la medicamente și fără să pot comunica în vreun fel cu familia mea. Singură probă împotriva mea este declarația unui tânăr plin de coloană vertebrală și de educație securistică care prins cu de toate, a declarat că de fapt erau ale mele.. e că și când mergi la cineva în vizită și când îți dai cu părerea despre caliatea îndoielnică a mobilierului, acesta zice că nu e a lui, că facturile minte și că proprietarul de drept e vecinul de sus.. cine înghite asemenea trebi, merită să trăiască cum își așterne." , a mai scris fiul lui Andrei Pleşu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si