Acum e însărcinată în trei luni, dar e neclar dacă pruncul e rodul violului sau al iubirii pe care o trăiește acum. Mai crunt e că în trecut ar fi fost abuzată și de tatăl vitreg- iar de atunci viața ei a luat o turnură tulburătoare. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.

Sunt frânturi din declarația șocantă a adolescentei de 16 ani pe care diavolul cu chip de om ar fi abuzat-o.

Fata le-a spus anchetatorilor că nu-și amintește nimic din timpul presupusului viol- dar știe exact că a ajuns de bună voie în celebra Casa a Tineretului- de fapt o ruină ca un labirint înspăimântător- unde- la umbra întunericului s-ar petrece numai orori. Acolo- cel poreclit „Lucifer„ ar fi pornit un ritual satanic, la care au fost martori alți 2 adolescenți, un băiat și o fată, de 14, respectiv 17 ani.

Citeste si: VIDEO| Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după apariția imaginilor în care se bat în public

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Individul de 25 de ani i-ar fi spus că vrea astfel să-și reîncarneze fosta iubită, care s-ar fi sinucis în această clădire-ruină.

Sub imperiul emoției- fata susține c-ar fi cerut o țigară și că după trei fumuri.... s-a rupt filmul.

Însă- scenele au fost filmate de cealaltă minoră- care a privit totul ca pe un amuzament- iar după câteva zile au fost făcute publice și au ajuns să fie distribuite prin liceu.

Le-a văzut și victima- dar a tăcut. Nici acasă nu a spus nimic. Locuia cu bunica și cu tatăl într-un sat din Giurgiu- iar bieții oamenii sunt stupefiați de când au aflat. I-ar fi văzut rănile din palme dar nu au bănuit nicio clipă un astfel de scenariu.

De cealaltă parte- rudele și prietenii celui acuzat de viol spun că nu e nimic adevărat. Ba dimpotrivă!

Îl completează un alt tânăr care susține că ar fi avut o relație fugitivă cu adolescenta.

Am arătat filmarea explicită psihologului criminalist Tudorel Butoi.

Trecutul fetei chinuite de Lucifer e unul tumultos și dureros. Provine dintr-o familie dezbinată și a locuit pentru o vreme la mamă, în Brașov. Ar fi fugit de acolo după ce tatăl vitreg ar fi abuzat de ea. Ajunsă în Giurgiu- ar fi intrat în anturaje dubioase- se plânge bunica ei.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Mai mult- fata ar fi căzut și în plasa proxeneților- de unde a fost salvată în septembrie. Straniu e că între timp- avea și o relație cu un bărbat și se pare că e însărcinată în trei luni.

Individul de 25 de ani- acuzat de viol și pornografie infantilă a fost arestat preventiv și nu va scăpa curând de după gratii. Mai avea o condamnare cu suspendare pentru furt și vreme de 4 ani ar fi trebuit să aibă un comportament exemplar. El a fost încătușat pe aeroport- când se întorcea din Germania- acolo unde lucra într-un abator, după cum spun apropiații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si