Ana Diaconu, fata actorului și politicianului Mircea Diaconu, este foarte pasionată de cai. Actorul Mircea Diaconu, fost europarlamentar și mai nou candidat oficial la funcția supremă în stat, este căsătorit cu Diana Lupescu, actrița cu care are doi copii, pe Ana și pe Victor. Ana, care este un sprijin real pentru părintele său, s-a îndrăgostit în ultimii ani de echitație, devenind o adevărată campioană în branșă.

Citeste si: Ce bogat este actorul Cristian Şofron! Vezi câţi bani a câştigat cel care a jucat rolul lui Mihu din „Toate pânzele sus!”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Veniturile lui George Mihăiţă au crescut spectaculos! Vezi cum a ajuns celebrul actor să câştige peste 5.000 de euro pe lună!

De altfel, inclusiv fata Anei practică echitația de mică, nepoata fiind favorita celebrului cuplu de actori. Recent, de ziua ei, Ana Diaconu- o persoană discretă în spațiul public- a fost felicitată de mai toți prietenii, care o susțin de ani buni în tot ceea ce face.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si