O familie din Bocșa, Caraș-Severin, a primit înștiințarea că miercuri fetița care o au în grijă va fi luată de executorul judecătoresc şi angajaţi ai Direcţiei de Protecţia Copilului. Copila este în grija lor de șase ani, iar în vara 2019 au primit vestea că fetița va fi adoptată de o familie din Timișoara.

Citeste si: Fostul președinte american Jimmy Carter, de urgență la spital

Soții Miloș s-au mobilizat și au depus și ei actele de adopție pentru fetiță. Protecția Copilului a declarat că au depus târziu actele așa că le-a fost refuzată adopția.

Alt caz „Sorina” zguduie România. O copilă de 7 ani va fi luată forțat de la familia care o ține în plasament

„Pe nimeni nu interesează că fetiţa asta s-a ataşat de noi şi ne consideră părinţii ei şi nu mai vrea să plece de la noi. Ea suferă foarte mult, face atacuri de panică, suferă de anxietate, în ultimul timp am fost cu ea tot prin spitale din cauză că vor să o ia de la noi", a declarat Cornelia Miloş.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi soți au anunțat că nu vor da coplilul miercuri și că nici nu le vor permite autorităților să o ia forțat.

Citeste si: Acuzații grave la adresa profesoarei care ar fi certat-o pe Ștefania, înainte să se sinucidă

Alt caz „Sorina” zguduie România. O copilă de 7 ani va fi luată forțat de la familia care o ține în plasament

Citeste si: El este românul ucis de poliție, în Indonezia: "L-au împuscat ca pe un câine"

„Copiii noştri, care sunt în străinătate, au anunţat pe Facebook rudele şi vecinii, noi suntem membri şi într-o biserică creştină de aici, de la Bocşa. O să vină multă lume să ne susţină. Noi nu dăm fetiţa", a mai spus Cornelia Miloş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si