Vă avertizez că urmează imagini şi informaţii cu impact emoţional.

O femeie în vârstă de 37 de ani a fost lovită de un individ necunoscut, care nu a lăsat-o în pace până când nu i-a furat portofelul şi o sacoşă!

Femeia- rănită în urma atacului, a căutat ajutor la spitalul din oraş, dar... pentru că rănile nu erau grave, a fost trimisă acasă, cu fişă de tratament!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cea de-a doua victimă este inspector şcolar în Alexandria. Femeia a suferit răni grave în zona capului în urma atacului şi a fost internată de urgenţă în Alexandria. A necesitat, însă, transfer la spitalul Municipal din Bucureşti.

Citeste si: Nivelul de alertă meteorologică a fost scăzut uşor la Veneţia, de la "roşu" la "portocaliu"

Citeste si: Andreea Pirui de la "Puterea dragostei", asemanare izbitoare femeile din familia sa! Uite cum arată mama și sora fostei concurente

Citeste si: Klaus Iohannis: Turul doi trebuie câştigat cu o majoritate covârşitoare

Pe lângă faptul că se tem de agresorii care sunt încă liberi, locuitorii vorbesc despre o escaladare a violenţelor în oraşul reşedinţă de judeţ unde, până acum, nu era aşa, spun ei!

Temerile sunt şi mai mari pentru familiile care au fete de vârsta primei victime a tâlharilor.

Poliţia infirmă, însă, informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la o a treia tâlhărie şi un posibil viol comise în Alexandria.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si