Scandalul sangeros cu pistoale si bate a izbucnit de la alcool, intre un grup de 5 indivizi si doi barbati pe care nu-i cunosteau.

Discutia s-a aprins chiar in restaurant. Ca sa intimideze, individul in galben scoate de la brau un pistol si-l flutura amenintator. Tinta este omul in tricou albastru care se fereste de agresorii nervosi. La un moment dat, insa, e incoltit si atacat cu pumnii, apoi este lovit cu o teava.

La fel si prietenul lui.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Caz șocant la o școală: elevă călcată în picioare de o profesoară

Un alt agresor arunca un scaun catre cei batuti

Incaierarea extrem de violenta continua minute bune. Victima in albastru e lovita cu pumnii de trei indivizi, apoi agresorul in galben ataca din nou cu un bat si il incolteste pe barbat langa frigiderul cu bauturi.

Politistii chemati sa opreasca bataia sangeroasa au retinut, in total, 5 agresori, inclusiv pe atacatorul in bluza galbena, care detinea un pistol. Oamenii au constatat ca arma era incarcata, dar nu s-a tras cu ea in timpul scandalului.

Indivizii sunt cercetati acum pentru 4 infractiuni: loviri, amenintare, distrugere si nerespectarea regulilor de arme si munitii.

Cei doi barbati atacati au fost dusi la spital.

Citeste si: Scene șocante pe o stradă din Spania. O româncă a fost găsită complet goală, cu piciorul rupt, iar un bărbat trăgea cu pistolul după ea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si