Soțul Mariei Cârneci a trecut la cele veșnice astăzi, după ce în urmă cu câteva luni a fost supus unei operații grele. În urma intervenției au apărut mai multe complicații și s-a luptat mult timp cu boala.

Citeste si: Doliu în România. Pierdere importantă pentru lumea culturală

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din păcate, luni a pierdut lupta cu viața și s-a stins din viață, lăsând în urmă un gol imens in sufletele apropiaților. Artista vorbea mereu cu drag despre familia ei și se considera o soție norocoasă că are un bărbat așa bun lângă ea. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de trei decenii. 

Citeste si: Doliu în lumea sportului! O cunoscută sportivă a fost călcată de tren

Trupul neînsuflețit al soțului Mariei Cârneci va fi depus mâine, ora 11:30, la capela cimitirului din Pipera. Maria Cârneci trece acum prin momente cumplite și trebuie să fie puternică, familia ei trecând printr-o adevărată cumpănă, scrie spynews.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si