Aceştia sunt monştrii cu chip de părinţi care- timp de ani întregi şi-au chinuit copiii pentru bani într-un mod inimaginabil.

După percheziţiile de amploare organizate de DIICOT în Bucureşti şi în 5 judeţe, şase suspecţi au fost arestaţi preventiv. Toţi au capete grele de acuzare, de la pornografie infantilă, până la corupere sexuală a minorilor şi viol.

In 2010, soţii Alin şi Beatrice au adus pe lume primul şi singurul lor copil.

Doar 4 ani s-a bucurat băiatul de copilărie, apoi a fost transformat de proprii părinţi într-o maşinărie de făcut bani cu orice preţ.

Citeste si: VIDEO| Copii exploatați sexual de părinți. Chinul micuților a durat ani. Detalii cutremurătoare

Cei care cu titlu sunt mamă şi tată şi-ar fi exploatat sexual fiul, iar scenele de coşmar au fost filmate şi trimise pe internet, în Statele Unite. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, copilul a fost recunoscut în şase înregistrări video care au ajuns pe mâinile unor străini cu dorinţe şi apucături bolnave.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In schimbul lor, soţii ar fi primit sume cuprinse intre 50 şi 150 de dolari pe înregistrare, conform unor surse din anchetă! În faţa procurorilor, cei doi au folosit tot felul de tertipuri ca să scape, inclusiv un leşin bine pus în practică!

Alţi părinţi au ajuns şi ei in faţa judecătorilor de la tribunal cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cei doi şi-ar fi abuzat de nu mai puţin de 26 de ori fiica în vârstă de 4 ani.

În sectorul 5 al Capitalei unde locuieşte familia, vecinii au bănuit că e ceva suspect la cei care sunt acum cu acuzaţii extrem de grave deasupra capului!

Citeste si: Gestul șocant făcut de un pedofil de 62 de ani: își racola victimele chiar din biserică

Copila ar fi fost supusă unor perversiuni greu de imaginat! În plus, ar fi fost forţată de părinţi să asiste şi la scenele intime dintre ei. Pe înregistrări, anchetatorii spun că se aude chiar cum, de multe ori, copila li se adresează inocent părinţilor ei cu apelativele „mamă” şi „tată”.

În ochii celor doi monştri, fetiţa lor era doar o sursă de venit de pe urma căreia au adunat mii de euro şi dolari- bani care erau ridicaţi de la unităţile de transfer de către mai mulţi membri ai familiei. Deci toată lumea ştia ororile la care era supusă micuţa în vârstă de 4 ani!

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Detalii cumplite din dosarul copiilor abuzați ei exploatați sexual de părinți

In acelaşi dosar este anchetată şi oă tânără căreia îi plăcea să pozeze în ipostaze provocatoare. Este acuzată că a abuzat sexual şi exploatat o fată de 9 ani, despre care anchetatorii nu ştiu mare lucru acum, dar încearcă să-i găsească părinţii!

O mamă a trei copii completează lista celor care sunt acum arestaţi preventiv în acest dosar monstru.
Aceasta şi-a abuzat chiar şi băieţelul abia adus pe lume.

Cazul este in atenţia procurorilor DIICOT incă din 2014, iar la anchetă s-a lucrat cu sprijinul FBI şi Europol. Cu toate că trei structuri complexe au lucrat la caz, detaliile despre abuzurile şocante la care au fost supuşi copiii sunt greu de suportat chiar şi pentru procurori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si