De 14 ani, Marius Lacatus, fratele sau si parintii traiau in Spania, tara unde se simteau cu adevarat acasa. Acolo au reusit sa-si cladeasca un viitor, asa cum Romania n-a putut sa le ofere. Destinul, insa, a facut ca drumul lor sa fie curmat prea devreme. Marius si tatal sau au pierit brusc, iar fratele mai mare este in stare grava la spital. Totul, in urma unui tragic accident pe o autostrada din Castellon.


respiro

Tatal celor doi baieti- care era la volan, s-a ciocnit frontal cu masina de un autoturism condus de un francez. Nu se stie, inca, din ce cauza s-a petrecut tragedia insa autoturismele s-au transformat intr-un morman de fiare. E o minune ca fratele mai mare al lui Marius inca traieste.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Tragedie în lanț în Spania: 4 români morți în 2 accidente rutiere și alți 2 români în stare gravă

Marius si familia sa urmau sa se intoarca in tara, de sarbatori.

Insa tragedia s-a abatut peste familie chiar inainte de sarbatori. Este un blestem, cred apropiatii, care spun ca tatal celor doi baieti a mai avut un frate, care a murit si el intr-un accident de masina tot in preajma Craciunului.

Accidentul cu cei trei romani a fost extrem de violent. Salvatorii au facut eforturi uriase ca sa le scoata trupurile din masina distrusa. A fost o lupta contra-cronometru, iar datorita pompierilor, fratele mai mare al lui Marius inca are o sansa la viata.

Ambii frati au fost scoliti in Spania si urmau sa se casatoreasca. Baiatul cel mare- aflat acum in coma la spital- avea programata nunta anul viitor.

Citeste si: Am refăcut drumul morţii lui Cornel Galeş! Vezi motivul pentru care un impact frontal este puţin probabil pe şoseaua care l-a dus pe Galeş de la Valencia la Torrent! VIDEO EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si