Milioanele de români au putut admira, prin intermediul micului ecran, pe parcursul celor trei luni de difuzare, povestea de viață a familiei Kaleli, a eroinei Nefes și a lui Tahir, dar și frumusețea peisajului sălbatic în care s-a desfășurat acțiunea îndrăgitului serial.

Luni, de la ora 20:00, fanii serialului își vor lua rămas bun de la protagoniștii „Lacrimi la Marea Neagra”, alături de care au trăit momente unice, pline de suspans, momente de luptă și curaj, fiind martorii poveștii de viață a lui Nefes, protagonista serialului, dar și a întregii familii Kaleli.

Citeste si: Mesaje de Sfântul Nicolae. Cele mai frumoase urări

De la o zi la alta, românii au simțit, au <trăit> drama frumoasei Nefes, interpretată de Irem Helvacioglu, tânăra care a luptat cu îndîrjire să-și recapete libertatea dintr-o relație plină de violență, dar și să depășească traumele psihice provocate de aceasta.

Numărătoarea inversă a început! „Lacrimi la Marea Neagră”, final de poveste #Luni, de la ora 20:00, va fi difuzat ultimul episod al serialului

Iubirea, întruchipată de Tahir (Ulaş Tuna Astepe), i-a oferit lui Nefes puterea incredibilă de a-și schimba destinul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Îndârjirea, voința, curajul dar și sensibilitatea lui Nefes au devenit un exemplu pentru milioane de femei din întreaga lume, determinarea ei de a schimba răul în bine, de a-și schimba soarta, oferintu-le curaj și speranță celor care s-au identificat cu viața protagonistei serialului „Lacrimi la Marea Neagră”.

Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei, grav bolnav?!

Numărătoarea inversă a început! „Lacrimi la Marea Neagră”, final de poveste #Luni, de la ora 20:00, va fi difuzat ultimul episod al serialului

Citeste si: Rugăciune către Sfântul Nicolae

Nu ratați luni, de la ora 20:00, ultimul episod din „Lacrimi la Marea Neagră”. Tot atunci vom afla care va fi destinul familiei Kaleli, și ce decizie radicală vor lua Nefes și Tahir.

Marți, 10 noiembrie, de la ora 20:00, „Gulperi” intră în casele românilor, cu un nou episod, plin de emoție situații dramatice.

Din 16 decembrie, „Gulperi” va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si