Maia Morgenstern a fost dată în judecată, iar celebra actriţă s-a arătat stupefiată. “Unde-i lege, nu-i tocmeală șa-i? Sigur că-i așa! Da' poate facem și noi cumva... Că știți și dumneavoastră cum e... Trebuie să ne înțelegem, că nu suntem…Păi nu vorbeam noi de… ziceam că fără... și jos cu...Eiiii, da! Da’-n cazul ăstaaa... Mai vedem... Mai bine zis, nu vedem. Ne uităm în altă parte, și gata.”

, a postat Morgenstern.( vezi cum a ajuns Maia Morgenstern să facă reclamă la şosete)

Citeste si: Cum arată apartamentul unei actriţe celebre! Raluca Aprodu vrea să îşi închirieze locuinţa!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Maia Morgenstern, ipostază incredibilă! Uite cum a fost surprinsă! FOTO

Citeste si: Fata cea mică a Maiei Morgenstern a împlinit 16 ani! Celebra actriţă a postat o fotografie înduioşătoare cu Isadora, pe care a născut-o la 41 de ani!

„Justiție și imparțialitate da, dar cu mici excepții. Și anume alea care ne privesc pe noi.Îmi

transmite directorul din orașul... că i-a trasat sarcină AUDITUL (nu glumă) să acționeze Teatrul Evreiesc de Stat în judecată. De ce? Nu a susținut spectacolul în Festivalul ”...”.Adevarat. Când s-a întâmplat? Anul trecut, în 2018. E adevărat? Da, e adevărat.Au tăiat factura, au scris chitanța... Dar noi n-am jucat. E adevărat? E adevărat.Suntem buni de plată, chiar de pedeapsă? Păi cum nu?! Daca așa zice controlul?”, a continuat actriţa.

Vestea care a doborât-o pe Maia Morgenstern: "Domnul director ne asigura că va rezolva dânsul cumva" 

„Un mic amănunt... Un OM s-a îmbolnăvit. Și a murit. N-a putut presta. TES a fost acolo, în orașul... S-a pregătit, a montat decorul, actorii s-au deplasat, toți au repetat, dar... un om, un ACTOR s-a îmbolnăvit. Rău. Și nu s-a mai jucat. Dar AUDITUL spune că...E adevărat? SIGUR că e adevarat! Dar domnul director ne asigura că va rezolva dânsul cumva. Il cred. A mai rezolvat. Mulțumim. MULȚUMIM???”, a încheiat Maia, care este director al Teatrului Evreiesc de Stat.

Presa a dezvăluit recent că Maia Morgenstern și Claudiu Istodor formează din nou un cuplu, la 20 de ani de la divorț. Cei doi actori s-au separat în anul 1999, după 16 ani de mariaj, iar acum par să fi dat o nouă șansă relației dintre ei. Suntem împreună în serial, suntem parteneri, suntem un cuplu, ne leagă multă dragoste, respect, admirație, ne e foarte bine împreună și pe platourile de filmare, și în viața personală”,  a declarat Maia Morgenstern pentru Cancan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si