What`s Up a fost reținut în această seară după o altercație violentă cu iubita lui, Alice, Artistul a bătut-o pe tânăra cu care are o relație de trei luni, iar a suant panicată la 112. Oamenii legii au ajuns de urgență la aprtamentul femeii și l-au reținut pe cântărețul care avea în continuare un comportament agresiv și la sosirea agenților.

What`s Up, primele declarații după ce a bătut-o pe Alice, iubita lui

Întrebat de jurnaliști dacă a fost agresiv cu polițiștii, What`s Up a oferit un răspuns ironic. „Nu vezi ce agresiv sunt cu ei?”, a spus el, conform Spynews.ro.

Întrebat dacă se află la primul scandal violent cu iubita lui, Alice, What`s Up a răspuns zâmbind: „ Nu am făcut nimic!”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Primele imagini cu What’s Up după ce și-a bătut iubita! Artistul are mai multe răni pe corp

Citeste si: Prima reacție a fostei soții a lui What’s Up după ce artistul a fost arestat pentru că și-a bătut iubita: „Sunt șocată! Din fericire...”

Citeste si: What's Up a fost arestat! A bătut-o pe Alice, noua iubită! Ce s-a întâmplat în apartamentul ei

 

sursa foto: Cancan


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si