Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a dat petrecere în urmă cu o lună, când a împlinit 52 de ani. Petruţa Gheorghe a fost sărbătorită chiar la ea acasă, fiind fotografiată la intrare, unde au fost puse două baloane care au format vârsta ei.

Citeste si: Fiica lui Andrei Gheorghe s-a măritat în secret! Uite cum s-a îmbrăcat Katarina la cel mai important eveniment din viaţa ei!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: What's Up s-a separat de soţie, dar cântăreţul s-a afişat cu fiica sexy a lui Andrei Gheorghe! El şi Katarina au filmat pentru un videoclip!

Citeste si: Cât de mult s-a maturizat fiul lui Andrei Gheorghe, după decesul tatălui său! FOTO

Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a dat petrecere. Petruţa are trei copii

Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a murit. Fostul om de radio şi televiziune, care a decedat pe 19 martie 2018, la doar 56 de ani, avea o fiică, Anastasia, din prima căsnicie, dar şi trei copii, Max, Katarina şi Cristina, pe care îi avea ce-a de-a doua sa soţie, Petruţa.

( vezi cum arată fiica lui Andrei Gheorghe în costum de baie)

Fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a dat petrecere: "Îngerii mei m-au făcut să cânt!” 

Chiar dacă s-au separat, Andrei şi Petruţa au rămas apropiaţi. Vara trecută, Petruţa le-a mărturisit prietenilor că a trecut prin clipe cumplite până să învingă o boală teribilă: „ Dragii mei, mulţumesc.

M-am trezit în întuneric, frig şi spaimă. Încet, încet, îngerii mei m-au făcut să cânt!”.

Andrei Gheorghe s-a născut la 14 ianuarie 1962, la Lipeţk (Rusia) și a murit pe 19 marite 2018. A absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, secţia rusă-engleză (1986). Între anii 1993-2009 a realizat emisiuni de radio: „13-14“ (Pro TV, apoi Radio 21 şi Radio Total), „Cu Gheorghe şi Mihaiu“ (Radio Guerilla).   A fost prezentator la „Lanţul slăbiciunilor“ (Pro TV), „Gheorghe" (Antena 1), moderatorul emisiunii „Rătăciţi în Panama“, director de programe Mediapro (1996-2003), consilier de marketing la Antena 1 (2003-2004), consilier şi realizator la Realitatea TV (2004-2008). În octombrie 2010, prezenta „Clubul de poker“, la Prima TV, şi „Salutare Naţiune“, la postul Prime TV din Republica Moldova.



Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si