Pentru că ne aflăm în luna cadourilor, frumoasa vedetă nu a venit cu “mâna goală” în studioul matinalului. Ilinca a pregătit prăjituri delicioase, facute chiar de ea, pe care le-a oferit lui Ţibulcă şi Orlando. Matinalii au fost surprinsi să afle că Ilinca este pricepută la gătit.

“Prăjiturile pe care vi le-am adus le-am făcut chiar eu J, gătesc si mâncăruri mai elaborate, fac și cozonaci.

Mi se pare normal să merg și la piață, ca să îmi cumpăr tot ceea ce am nevoie atunci cand gatesc. Recunosc că mai apelez și la cumpărături online, de când am descoperit că există aplicații de genul acesta pentru supermarket-uri”, a afirmat frumoasa vedetă.

Citeste si: Cod galben de viscol şi ninsori puternice, în zona montană înaltă, de miercuri noapte până vineri dimineaţă

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Naţionala de handbal feminin a României, învinsă de Suedia, scor 34-22, la CM din Japonia

Ilinca Obădescu a mai dezvăluit pe cine apreciază, în mod special, dintre vedetele din România, dar și de peste granițe.

“O apreciez foarte mult pe colega mea, Simona Patruleasa. De dinainte de a păși în lumea televiziunii, o urmăream pe Simona la TV. O vedetă internaționala care îmi vine acum în minte, pe care o apreciez, este actorul Jude Law. Recent am văzut filmul <My blueberry nights> (n.r. Iubire cu gust de afine), mi-a pl ă cut foarte mult”, a punctat Ilinca.

Citeste si: VIDEO| Șoc în cazul Caracal. Dincă, acuzat de profanare de cadavre. Risipițeanu își recunoaște faptele

Nu pierdeţi, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00, matinalul “Scularea”, cu Orlando şi Ţibulcă, la Radio Impuls.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si