A viscolit puternic pe Transalpina, iar stratul de zăpadă la Rânca deja are 10 centimetri și continuă să ningă fără oprire. Drumarii au fost nevoiți să scoată pe drum utilajele grele, pentru a îndepărta zăpada depusă.

Iar meteorologii n-au deloc vești bune- este cod galben de viscol pe creste începând de joi noaptea. La peste 1700 de metri va ninge, iar viscolul va spulbera omătul proaspăt depus.

Vântul va sufla la rafală cu o putere de peste 70 de kilometri pe oră și se va așeza un nou strat, consistent, de zăpadă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În zonele mai joase va ploua însă, iar pe unele creste va pune stăpânire ceața așa cum s-a întamplat deja de astăzi, în Poiana Brașov, unde telecabina pur și simplu se făcea nevăzută.

Citeste si: Alertă Meteo de vreme nefavorabilă în următoarea perioadă

Adrian Jătăreanu, corespondent Știrile Kanal D: Varful masivului Postavaru a fost cuprins de o ceata densa. Vizibilitatea este atat de redusa incat abia daca poti vedea ceva in jurul tau.

De exemplu, in spatele meu, la doar zece metri, se afla cladirea telecabinei, iar in momentul acesta, din cauza cetii, aceasta nu poate fi vazuta.

Turiștii au ajuns în vârful muntelui dornici de distracție și însoțiți chiar și de animalele de companie, dar n-au putut nici măcar să schieze, iar ceața le-a dat complet planurile peste cap.

Avertizarea de cod gablen din această noapte expiră sâmbătă dimineață, la ora 10:00.

Citeste si: Anunț de ultimă oră din partea ANM. Ninge sau nu de Crăciun?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si