Gabriel Fătu s-a făcut preş în faţa Gabrielei Firea cu uu mesaj penibil. Actorul care s-a remarcat cu farsele de la OTV este manager la "Centrul Metropolitan de Educaţie şi Cultură Ioan I Dalles", instituţie aflată în subordinea Primăriei Bucureşti, condusă de Gabriela Firea.( vezi cum l-a atacat Firea pe Ludovic Orban)

Citeste si: Ludovic Orban: este o „neobrăzare” ceea ce vrea Gabriela Firea

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Zilele trecute, Firea a făcut o vizită la Dalles, iar Fătu s-a arătat copleşit. "...și ieri repetam și eram in focuri. Premiera! “Barza domnului ministru”! Și așteptam sa intre doamna Trandafir. Și nu mai intra, ca aveam cu ea o replica...” , a postat Fătu, care are un salariu de  49.665 de lei  ca manager. Mai mult, Fătu a încasat, conform ultimei declaraţii de avere, 70.000 de euro din contracte de drepturi de autor.

Gabriel Fătu s-a făcut preş în faţa Gabrielei Firea: "Frumoasă surpriză!"

„Și, deodată, rămân fără nicio replica: însăși doamna Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei!!!Intr-o vizita de lucru, sa vadă ce se mai întâmpla in Instituțiile de cultura.

Și replica mea era...”mi-ați luat piuitul”! Și chiar mi l-a luat, ca n-am mai putut sa o zic. Frumoasa surpriza! Cine zicea ca vineri 13 nu e zi cu noroc?”, a încheiat Gabriel Fătu.

“La ce noroc va referiți ?...A venit să vă ia apa caldã și căldura?... Sau sa înlocuiască zeci/sute de km de țeava, neschimbata de peste 20 de ani. Depinde care parte a paharului o vedem”, au reacţionat amicii lui Fătu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si