Gelu Oltean, fostul șef al serviciului secret al Ministerului de Interne și partenera sa, Vanessa Youness ar fi ținut reuniuni spirituale, în clinica fondată de ea, la marginea comunei Răcari din Dâmbovița însă drumul spre vindecarea lăuntrică, ar fi fost pavat cu substanțe stranii.

Celor care ajungeau aici li s-ar fi oferit băuturi cu efecte halucinogene, în cadrul unui ritualuri pe care organizatorii le-ar fi descris ca fiind unele de purificare și deblocare emoțională.

Esența era- spun anchetatorii- AYAHUASCA, un amestec lichid din două plante, care conține dimetiltriptamină și figurează, în țara noastră, ca drog de mare risc!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Interviul în care Gelu Oltean vorbește despre consumul de ayahuasca, substanța din drogul DMT

LOREDANA SALOMIA, reporter Stirile Kanal D: Vila unde ar fi avut loc ședințele se află chiar la marginea satului Stănești. Mai sunt doar două case lângă, însă nu locuiește nimeni în ele și dacă ar fi să aruncăm un ochi, să vedem pe cât se întinde proprietatea, ei bine, terenul e până la marginea pădurii, așadar departe de ochii curioșilor.



Cei care înghițeau băutura erau se pare călăuziți- în timpul experienței- de un un cetățean britanic, angajat al clinicii, pe post de șaman al cărui rol era inclusiv să îi ajute pe cei cărora li se face rău. AYAHUASCA, băutura care le era servită, își are orginea în tradiția indienilor din pădurea amazoniană și este considerată medicament în mai multe țări din Europa și din America de Sud.
În cele mai multe cazuri, administarea se face însă controlat, sub atentă supraveghere medicală.

Citeste si: Gelu Oltean, fost şef al Direcţiei de Protecţie Internă din Ministerul de Interne, arestat într-un dosar de trafic de droguri de mare risc

GIGEL LAZĂR- președintele Centrului Internațional Antidrog: Duce la aritmii, duce la o creștere a pupilelor și nu în ultimul rând, a tot ceea ce înseamnă parte de pierdere a echilibrului, a cunoștinței în momentul consumului care poate dura între 5 și 15 minute.

Starea este foarte intensă și creează anumite plăceri deși se află într-o inconștiență totală ca și realizare a ceea ce face în acele momente.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si