„Cu Ion Iliescu nu mai fac alte analize, vă povestesc ceva rapid din propria-mi experiență cu dl. Ion Iliescu: scandalul Zaftra”, a spus gazetarul Cristian Tudor Popescu în emisiunea „Cap limpede” de la Digi24.

„Zaftra e un ziar de scandal din Rusia. Acest ziar a publicat prin 1996-1997 un articol în care era vorba despre linia secretă fir roșu București-Moscova. După 1990! Nu înainte. La care, Ion Iliescu a fost întrebat: Domnule, există un fir roșu de la Cotroceni la Moscova, că uite ce scrie Zaftra? Ion Iliescu a dat o declarație: Nu e, domnule, nici vorbă de așa ceva, ce telefon, nu

e nici verde, nici roșu, nici albastru, nu e nimic! Ăia sunt niște inventatori de știri!

Citeste si: CTP, despre Selly: ”Când dai 70.000 de euro pe o maşină înseamnă că ai nişte probleme interioare nu simple”

Și întâmplarea a făcut că a venit la Adevărul dl. Iliescu, a doua zi după declarațiile astea”, a povestit CTP.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Și a trecut și pe la mine prin birou împreună cu Corina Crețu. Și acolo, am vorbit de una, de alta și i-am spus: Domnule președinte, pentru mine, pentru informarea mea, zic, nu folosesc lucrul acesta, dar vreau să știu eu cum stau lucrurile, există un astfel de fir? A fost vorba vreodată de așa ceva?

N-o să uit niciodată privirea pe care mi-a aruncat-o: Păi, cum să existe?! Nici vorbă, domnule Popescu! Nu vedeți ce scornesc ăștia?

Citeste si: CTP: Liviu Dragnea e un ayatollah al tupeului. Nu va renunța niciodată la lupta pentru putere

Uitându-se în ochii mei cu o privire limpede, înțelegeți?”, a rememorat CTP.

„Pentru ca nici 48 de ore mai târziu să fie nevoit să recunoască existența protocoalelor cu Moscova, care erau semnate în paralel cu negocierile cu NATO.

Adică dl. Iliescu mergea la două capete, să vedem cu ce ne ține? Dacă nu ține cu NATO, e bună și Rusia!”, a continuat gazetarul povestirea.

„Dar m-a mințit. M-a mințit de trei ori, asta e una dintre ele. M-a mințit fără să clipească, pe această temă. Asta e cu dl. Iliescu”, a încheiat, în chip de concluzie, Cristian Tudor Popescu.

Sursa: digi24.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si