Polițistul a murit în urma accidentului petrecut pe DN 17, acesta avea 22 de ani și lucra la Secția 2 Prundu Bârgăului. A urmat Liceul cu Program Sportiv din Cluj-Napoca și Facultatea de Educație Fizică și Sport în cadrul UBB.

Cristian locuia în municipiul Bistriţa, aşa că aseară, după ce a ieşit din tură de la serviciu, s-a urcat în maşină şi a pornit spre casă, acolo unde îl aştepta mama lui.

Avea de mers 18 kilometri până acasă.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Dublarea alocaţiilor de stat pentru copii, votată în Camera Deputaţilor

Citeste si: Război între concurenții Puterea Dragostei: pe cine bănuiește Jador că i-a spart contul de Youtube? „Îl bag direct în pușcărie!”

Citeste si: Două trenuri CFR s-au ciocnit frontal: 6 oameni au fost răniți

Impactul deosebit de violent a distrus maşina tânărului aproape în totalitate şi a avariat serios autocarul pe care l-a lovit frontal, pe contrasens.

Cornelia, mama tânărului agent, a postat un mesaj cutremurător pe Facebook: "Dormi în pace, sufletul meu", a scris femeia, care şi-a pierdut singurul copil.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si