După muzică, politică și aviație, Mihai Sturzu a devenit și vlogger. Fostul deputat a postat, recent, un filmuleț în care povestește că și-a făcut curățenie pe conturile de socializare și i-a scos de la prieteni pe cei care au postat imagini de sărbători cu: mâncare pe masă, porcul tăiat, dar și poze personale cu familia sau iubitul/iubita.

Mihai Sturzu are o mare problemă și cu cei care postează imagini cu proprii copii.

El spune că nu înțelege de ce trebuie să vadă pe contul lui imagini cu copiii altor persoane decât cele din propria familie.

Mihai Sturzu: ”Uneori, copiii nu ies bine în poze”

”Ai pus poze cu familia pe care nu vreau s-o cunosc? Te-am șters de la prieteni! Există filtre... E o chestie asta cu... poze cu copii! Soră-mea are un copil absolut genial, Cristian. Eu, cred că am pus mai multe poze cu el, că este absolut minunat copilul ăla decât ea vreodată. Ea când pune poze cu Cristian, adică cu nepotu-meu, ea face un filtru: pentru familie și ”close friends”, adică ăia care zic: vai, ce frumos a crescut copilul ăsta, ce mai face, ce dor îmi era de el...

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Mihai Sturzu a fost dezbrăcat la chiloţi de colegii piloţi de avion şi aruncat în câmp: „Am stat vreo patru ore la spital după aia!”

Mă, nu mai puneți poze cu copiii...

Până la urmă toți copiii sunt frumoși, e adevărat, dar uneori... nu chiar... nu ies bine în poze. Și nu sunt curios să vă cunosc copiii așa de mici și de... nu e bine, pe bune.

Să nu mai zic că sunt tot felul de hărțuitori în lumea asta, pe Internet. Bă, mai protejați-vă copiii... În fine, deci, ți-ai pus poze cu copiii, cu bunică-ta, pac, unfriend!”, a spus Mihai Sturzu pe vlogul său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si