Relația dintre Iulian Pîtea și Ana Laura Gonzalez a făcut senzație atât în România cât și în Mexic, mai ales după scena incredibilă în care războinicul nostru în confruntarea internațională și-a luat inima în dinți și a sărutat-o pe faimoasa lor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Din nefericire, după terminarea concursurlui, relația celor doi nu a rezistat multa vreme. De vină a fost distanța mare și în, în ciuda promisiunilor reciproce, cei doi nu au mai apucat să se vadă vreodată în afara traseelor din Republica Dominicană.

La un an de la acele evenimente, Ana Laura Gonzalez a suferit o transfomare și a devenit din puștoaica de 21 de ani de la Exatlon o adevărată zeiță a Instagramului. Surferița are peste 600.000 urmăritori pe care nu pare să-i dezamăgească niciodată.

Ana Laura continuă să practice sportul pe care îl iubește și postează zilnic imagini pe placa de surf. Companiile sportive (și nu numai) se bat pentru o postare pe pagina ei. În plus, mexicanca ”a crescut frumos”, nu mai este puștoaica timidă de la Exatlon. Ea s-a maturziat și pare mult mai sigură pe ea.

Escapada cu Iulian i-a adus mulți fani din România dar a rămas în relații bune și cu foștii concurenți din echipa noastră, cum ar fiu Cristi Pulhac, cu care ține legătura pe rețelele sociale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si