Crima a avut loc în Comănești, județul Bacău. Femeia l-a acuzat pe soțul ei că ar fi avut o aventură. Orbit de furie, omul a atacat-o, a lovit-o fără milă pentru ca în final să o sugrume până când a lăsat-o fără suflare.
Vecinii povestesc că au auzit-o pe femeie cum striga după ajutor, dar nu s-au gândit că bărbatul ar fi în stare să-și ucidă soția.

Citeste si: ANSVSA: Gripa aviară, diagnosticată într-o fermă de tip comercial din judeţul Maramureş. Situaţia este sub control, au fost luate toate măsurile de combatere în focar şi nu există posibilitatea afectării sănătăţii populaţiei

Citeste si: Alex Zănoagă criticat dur de fani, după ținuta pe care a purtat-o la cununia cu Simina de la „Puterea Dragostei”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

După ce a comis fapta oribilă, bărbatul s-a încuiat în casă și nu a spus nimic nimănui.
Îngrijorați că părinții lor nu răspund la telefon, cei doi copii ai cuplului, un băiat de 30 de ani şi o fată de 17 ani, au sunat la 112.


Pompierii şi poliţiştii ajunşi la faţa locului au fost nevoiţi să spargă uşa locuinţei, pentru că bărbatul nu a vrut să le deschidă.

Citeste si: VIDEO| Învățătoare surprinsă de ministrul Educației când țipa la elevi: „Din momentul acesta, nu mai vorbeşte nimeni!”

Citeste si: Dezvăluiri incredibile despre soțul criminal al directoarei de spital! Bărbatul lucra voluntar într-o biserică din Piatra Neamț: ”Îmi făceam griji că o să se sinucidă”

El a fost reţinut de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează să fie adus în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bacău, cu propunere de arestare preventivă.

Pentru fapta sa, bărbatul poate petrece 25 de ani în spatele gratiilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si