Pe o ceață densă și într-o liniște de mormânt- sicriul cu trupul fără viață al Cristinei Țopescu- a fost scos din capela cimitirului Bellu și dus la crematoriu. Acolo- au ajuns- rând pe rând- oamenii cei mai dragi din viața regretei jurnaliste.

Mama ei- împietrită de durere- mama vitregă și cei doi frați. Cel mic a venit din Viena, unde studiază.

E tulburat de pierderea Cristinei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Pe ultimul drum a ținut să-i stea alături și Ștefan Bănică Junior- bărbatul lângă care a trăit o poveste tumultoasă de dragoste.

Citeste si: Gestul impresionant făcut de Klaus Iohannis pentru Cristina Țopescu

Drum lin, Cristina Țopescu! Un preot a fost văzut la crematoriu

Prietena ei- Monica Pop- e supărată și pe cei care au criticat dorința Cristinei de a fi incinerată și-i asigură pe toți că regretata jurnalistă a avut parte de slujbă și de colivă.

De altfel. un preot a fost văzut la crematoriu.

La crematoriu au ajuns și oameni simpli, care nu au știut că funeraliile sunt restrânse. Ar fi vrut să-i spună o rugăciune la căpătâi și să-i aprindă o lumânare.

Dacă sufletul Cristinei Țopescu s-a dus în ceruri- cu urna cu cenușă nu se știe încă ce se va întâmpla. Dacă mama Cristinei ar vrea să o depună în cavoul tatălui său, fratele jurnalistei ar fi achiziționat deja un loc în columbarul de la cimitirul Bellu.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

Citeste si: Un bărbat, posibil apropiat al Cristinei Țopescu, a încercat să ia legătura cu familia jurnalistei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si